Plastične kace Rezervoari za tehičku i pijaću vodu

Plastične kace

Plastične kace izrađene su od polietilena visoke gustine (PEHD) i imaju široku primenu u domaćinstvu, poljoprivredi, industriji... Služe za skladištenje vode, zrnastih materijala i raznih hemikalija, fermentaciju voća. Otporne su na UV zračenja, dugotrajne sa mogućnošću korišćenja od 50 godina.

Izradjuju se tehnologijom spiralnog motanja od polietena visoke gustine(HDPE).Imaju široku primenu u domaćinstvima ,poljoprivredi ,industriji...Mogu se koristiti za skladištenje zrnastih materijala,vode, u fermentaciji voca I raznih hemikalija.

Otporne su na UV zracenja.Prooizvode se u standardnoj crnoj boji,mada ih je moguće na zahtev kupca proizvesti i u drugim bojama.Takodje na plastične kace se mogu staviti razni dodaci:slavine,priključci ,poklopci,ručke,vodeni dihtunzi…

Plastične kace

Kace od plastike postavljaju se iskljucivo na ravnu podlogu.Mogu se izraditi u raznim dimenzijama I zapreminama.Najmanja od 100 litara pa sve do 10 000 litara(na zahtev kupca mogu biti I veće).

Plasticne kace ,,Shery d.o.o.” podležu svim sertifikatima o zdravstvenoj ispravnosti,za skladištenje pitke vode I hrane.Garancija plastičnih kaca ja 10 godina

Shery doo
O kompaniji

Shery d.o.o. Osečina
Pere Jovanovića Komirićanca 62
14253 Osečina

Uroš Jančić: +381 65 252 4290
jancicuros13@gmail.com

Matični broj: 20643242
PIB: 106607380


Izdvajamo
Galerija